wij verbinden jouw bedrijf met
internationaal talent

Wil je jouw onderneming ontwikkelen, internationaal laten groeien en nieuwe innovatieve ideeën verkrijgen? International Students Work          heeft een groot netwerk met meer dan 200 internationale studenten, bestaande uit 50 nationaliteiten en 42 talen, die staan te popelen om voor jouw onderneming aan de slag te gaan! Kies uit ingenieurs, IT-experts, data wetenschappers, social media managers en nog veel meer beroepen!

WAT BIEDEN WIJ?

Lokale oplossing

De ISW-pool bestaat uit personeel dat woont in de nabijgelegen studentenstad, wat een sterke band creëert met uw bedrijf.

Toegang tot talent

International Students Work brengt u al vroeg in contact met studenten in hun studieloopbaan. Zo bent u een stap voor op concurrenten in de race om bekwame studenten met de meest gevraagde profielen.

Internationale kennis

Onze studenten hebben de nodige lokale kennis van buitenlandse markten om de uitbreiding van uw bedrijf in het buitenland succesvoller te maken. Zij spreken de taal en kennen de cultuur.

LANGE TERMIJN OPLOSSING


Onze studenten doen een bachelor of master in Nederland. Meer dan 70% van hen wil zijn eerste fulltime baan in Nederland na hun afstuderen. Dit betekent dat veel studenten er voor open staan om na het afstuderen voltijd te komen werken.

FLEXIBILITEIT

Onze studenten ondersteunen uw voltijdse personeel in hun dagelijkse taken. Tegelijkertijd bent u in staat om talenten te scouten op een flexibele basis en te beoordelen of de student een geschikte kandidaat is om voltijd te komen werken na het afstuderen.

BETROUWBAARHEID

International Students Work is partner van Nedflex. Samen met hen zorgen we voor de aanvraag van een werkvergunning en de verantwoordelijkheden als legale werkgever. Het enige wat u hoeft te doen, is de gewerkte uren door geven.

- Hanneke Winder -

Door de fijne samenwerking met ISW hebben we binnen 3 weken een groep gemotiveerde internationale studenten in kunnen zetten. We dachten dat de taalbarrière complexe uitdagingen in onze bestaande bedrijfsvoering zou geven. Dit is niet het geval: De studenten raakten snel bedreven in onze processen.

Jumbo

- Paul van den Broek -

"De studenten van ISW zijn energiek en snel van begrip. Door hun flexibele beschikbaarheid een goede aanvulling op mijn fulltime team"

- Arnout van der maas -

"ISW provides motivated and smart candidates for positions in our office and in logistics. They completely relieve us of the paperwork involved in hiring an international student. Great service."

Open chat
Need help? Chat with us via WhatsApp!
Chat with Karel via WhatsApp if you have any questions!

Or send us an email: info@internationalstudentswork.nl