wij verbinden jouw bedrijf met
internationaal talent

Wil je jouw onderneming ontwikkelen, internationaal laten groeien en nieuwe innovatieve ideeën verkrijgen? International Students Work          heeft een groot netwerk met meer dan 200 internationale studenten, bestaande uit 50 nationaliteit en 42 talen, die staan te popelen om voor jouw onderneming aan de slag te gaan! Kies uit ingenieurs, IT-experts, data wetenschappers, social media managers en nog veel meer beroepen!

Wat bieden wij?

Lokale oplossing

De ISW-pool bestaat uit personeel dat woont in de nabijgelegen studentenstad, wat een sterke band creëert met uw bedrijf.

toegang tot talent

Wij brengen u al vroeg in contact met studenten in hun studieloopbaan. Zo bent u een stap voor op concurrenten in de race om bekwame studenten met de meest gevraagde profielen (bijv. data wetenschappelijke/technische achtergrond).

internationale kennis

Onze studenten hebben de nodige lokale kennis van buitenlandse markten om de uitbreiding van uw bedrijf in het buitenland succesvoller te maken. Zij spreken de taal en kennen de cultuur.

Lange termijn oplossing

Onze studenten doen een bachelor of master in Nederland. Meer dan 70% van hen wil zijn eerste fulltime baan in Nederland na hun afstuderen.

flexibiliteit

Onze studenten ondersteunen uw voltijdse personeel in hun dagelijkse taken. Zodat uw team zich kan concentreren op de dingen die belangrijk zijn. Tegelijkertijd bent u in staat om talenten te scouten op een flexibele basis en beoordelen of de student een geschikte kandidaat is om voltijd te komen werken na het afstuderen.

betrouwbaarheid

- Normen en waarden van studenten
- Behoefte aan een bijbaan
- ISW is partner van Nedflex.
- Samen zorgen we voor de aanvraag werkvergunning en verantwoordelijkheden als legale werkgever. U hoeft alleen de gewerkte uren door te geven.

Jumbo

- Paul van den Broek -

"De studenten van ISW zijn energiek en snel van begrip. Door hun flexibele beschikbaarheid een goede aanvulling op mijn fulltime team"

Open chat
Need help? Chat with us via WhatsApp!
Chat with Karel via WhatsApp if you have any questions!

Or send us an email: info@internationalstudentswork.nl