fbpx

wij verbinden uw bedrijf met gemotiveerd talent
voor de lange termijn

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, internationaal groeien en nieuwe innovatieve ideeën opdoen? International Students Work heeft een groot netwerk met meer dan 500 internationale studenten, bestaande uit 50 nationaliteiten en 42 talen, die staan te popelen om voor uw bedrijf te werken! Kies uit ingenieurs, IT-experts, data scientists, social media managers en nog veel meer beroepen!

team_international_students_work
"Dankzij ISW, konden wij binnen kort tijd een groep gemotiveerde internationale studenten laten starten. We dachten dat de taalbarrière uitdagingen zou veroorzaken in onze processen. Dit is niet het geval gebleken: de studenten waren zeer snel up and running."
Hanos_review
Hanneke Winder
HR Adviseur

wij verbinden uw bedrijf met gemotiveerd talent Voor de lange termijn

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, internationaal groeien en nieuwe innovatieve ideeën opdoen? International Students Work heeft een groot netwerk met meer dan 300 internationale studenten, bestaande uit 50 nationaliteiten en 42 talen, die staan te popelen om voor uw bedrijf te werken! Kies uit ingenieurs, IT-experts, data scientists, social media managers en nog veel meer beroepen!

WAT WE BIEDEN

WAT WE BIEDEN

lange termijn


Onze studenten doen een bachelor- of masteropleiding in Nederland. De meeste van onze studenten blijven gemiddeld 2-4 jaar. Meer dan 70% wil na het afstuderen een eerste fulltime baan in Nederland. Dit betekent dat het aannemen van internationale studenten een investering is voor de lange termijn.

AGILE RECRUITMENT

ISW beschikt over een talentenpool van meer dan 300 studenten die klaar staan om uw fulltime personeel te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo voorkomt u dat uw bedrijf te weinig personeel heeft en houdt u uw huidige personeel tevreden.

Lokale kennis

Onze studenten hebben de nodige lokale kennis van buitenlandse markten om de uitbreiding van uw bedrijf in het buitenland succesvoller te maken. Zij spreken de taal en kennen de cultuur.

Lokale oplossing

De ISW-pool bestaat uit talenten die wonen in de nabijgelegen universiteitsstad, wat een sterke band creëert met uw bedrijf.

Toegang tot talent

ISW brengt u al vroeg in de studieloopbaan in contact met studenten. Zo bent u de concurrentie een stap voor in de zoektocht naar vakkundige studenten met de meest gevraagde profielen. Tegelijkertijd bent u in staat om op flexibele basis talent te scouten en te beoordelen of de student een geschikte kandidaat is om na het afstuderen fulltime aan de slag te gaan.

betrouwbaarheid

ISW is een partner van Jigler. Samen met hen verzorgen wij de aanvraag van een tewerkstellingsvergunning en de verantwoordelijkheden als juridisch werkgever. Het enige wat u hoeft te doen is de uren doorgeven die de studenten hebben gewerkt.

OUR PARTNERS

Wat andere over ons zeggen

"ISW levert gemotiveerde en slimme kandidaten voor posities op ons kantoor en in de logistiek. Ze ontlasten ons volledig van de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het aannemen van een internationale student. Geweldige service."
ISW_client_testimonial
Arnout vd Maas
Head of Logistics

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact met ons op! 

international students work logo

International Students Work

Welcome to International Students Work, your go-to platform for international students in the Netherlands!

Discover Dutch cultures, student jobs, and career tips to enhance your study abroad experience with ISW.

Location

Stationplein 26
6512 AB Nijmegen
The Netherlands