fbpx

Wij verbinden uw bedrijf met gemotiveerd talent voor de lange termijn

Is uw bedrijf op zoek naar nieuw (hands-on) talent? En wilt u bijdragen aan inclusiviteit, het creëren van een internationale werksfeer en wilt u een betere toegang tot buitenlandse markten? International Students Work heeft een groot netwerk met meer dan 500 internationale studenten door heel Nederland! Deze groep studenten bestaat uit 50 nationaliteiten en 42 talen maar met 1 gemeenschappelijk doel; een (bij)baan vinden in Nederland! Het aanbod aan studenten is enorm en varieert van orderpickers en productiemedewerkers tot aan software engineers, KYC agents, and STEM graduates. 

WAT WE bieden

lange termijn


Onze studenten doen een bachelor- of masteropleiding in Nederland. De meeste van onze studenten blijven gemiddeld 2-4 jaar. Meer dan 70% wil na het afstuderen een eerste fulltime baan in Nederland. Dit betekent dat het aannemen van internationale studenten een investering is voor de lange termijn.

AGILE RECRUITMENT

ISW beschikt over een talentenpool van meer dan 300 studenten die klaar staan om uw fulltime personeel te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo voorkomt u dat uw bedrijf te weinig personeel heeft en houdt u uw huidige personeel tevreden.

Lokale kennis

Onze studenten hebben de nodige lokale kennis van buitenlandse markten om de uitbreiding van uw bedrijf in het buitenland succesvoller te maken. Zij spreken de taal en kennen de cultuur.

Lokale oplossing

De ISW-pool bestaat uit talenten die wonen in de nabijgelegen universiteitsstad, wat een sterke band creëert met uw bedrijf.

Toegang tot talent

ISW brengt u al vroeg in de studieloopbaan in contact met studenten. Zo bent u de concurrentie een stap voor in de zoektocht naar vakkundige studenten met de meest gevraagde profielen. Tegelijkertijd bent u in staat om op flexibele basis talent te scouten en te beoordelen of de student een geschikte kandidaat is om na het afstuderen fulltime aan de slag te gaan.

betrouwbaarheid

ISW is een partner van Jigler. Samen met hen verzorgen wij de aanvraag van een tewerkstellingsvergunning en de verantwoordelijkheden als juridisch werkgever. Het enige wat u hoeft te doen is de uren doorgeven die de studenten hebben gewerkt.

"Dankzij ISW, konden wij binnen kort tijd een groep gemotiveerde internationale studenten laten starten. We dachten dat de taalbarrière uitdagingen zou veroorzaken in onze processen. Dit is niet het geval gebleken: de studenten waren zeer snel up and running."
Hanos_review
Hanneke Winder
HR Adviseur

How it works

Van kennismaking tot duurzame samenwerking. We leggen de verschillende stappen hieronder voor je uit.

1. Online kennismaking

Tijdens een online kennismaking leren we elkaar kennen. Wij stellen de juiste vragen waarmee we jouw behoeften duidelijk in kaart brengen. Boek een online kennismaking met onze accountmanager Chris via:

2. Fysieke afspraak en rondleiding

Tijdens deze afspraak gaan we dieper in op jouw behoefte, geven we uitleg over onze werkwijze en zijn transparant over of we een match zien of niet. Zien we samen de match? Dan komen we overeen en maken we kennis met de werkplek voor een optimale werving.

3. (Pilot) Samenwerking

Wij werven en selecteren studenten zorgvuldig, binnen 2-3 weken ontvang je de eerste lichting studenten die enthousiast zijn kennis te komen maken. Indien geaccepteerd, verzorgen wij al het papierwerk, inclusief aanvragen voor tewerkstellingsvergunningen. Wij checken regelmatig bij ze in en begeleiden waar nodig. Na de eerste maand evalueren en optimaliseren we de samenwerking.

4. Duurzame samenwerking

Na drie maanden evalueren we opnieuw en denken we strategisch mee in jullie forecast. We houden nauw contact met zowel met de studenten als met jou.

OUr partners

wat andere over ons zeggen

"ISW levert gemotiveerde en slimme kandidaten voor posities op ons kantoor en in de logistiek. Ze ontlasten ons volledig van de administratieve rompslomp die gepaard gaat met het aannemen van een internationale student. Geweldige service."
ISW_client_testimonial
Arnout vd Maas
Head of Logistics

Bespreek de mogelijkheden om onze pool van enthousiaste internationale studenten binnen jouw bedrijf in te zetten en accelereer je groei.

Karel Leusink_ISW_Founder
Karel Leusink
Director
account_manager_ISW
Chris Blom
Account Manager
international students work logo

International Students Work

Welcome to International Students Work, your go-to platform for international students in the Netherlands!

Discover Dutch cultures, student jobs, and career tips to enhance your study abroad experience with ISW.