fbpx

Vind de perfecte talenten met behulp van onze out-of-the-box oplossingen

Focus op het laten groeien van jouw organisatie, terwijl wij het wervingsproces voor je regelen. Waar ben je naar op zoek?

Trusted by more than 50 companies

Waar ben je naar op zoek?

1. Hands-on talenten

Bent u een productie- en logistiek bedrijf en ervaart u een van deze 3 uitdagingen? 

  • Moeite bij het vinden en binden van betrouwbaar personeel voor de lange termijn 
  • Moeite om personeel te vinden voor avond- en weekenddiensten 
  • Moeite om op wekelijkse basis en/of tijdens piekperiodes op te schalen 

Onze jonge en gemotiveerde talenten bieden flexibiliteit en zijn snel operationeel

Meer informatie hier

multilingual-talents

2. Meertalig & office talenten

Werkt u met internationale klanten of overweegt u uit te breiden naar nieuwe markten? Indien ja, ondervindt u een van de volgende 3 uitdagingen? 

  • Moeite om voldoende langdurig en betrouwbaar personeel te vinden en te binden 
  • Moeite om personeel te vinden voor avond- en weekenddiensten 
  • Moeite om personeel te vinden dat de moedertaal van je klant spreekt 

Krijg toegang tot ons uitgebreide talentenbestand. Deze talenten spreken gezamenlijk meer dan 60 talen, en zijn klaar om in Nederland aan de slag te gaan

Meer informatie hier

3. Gespecialiseerd talenten

Wilt u ondersteuning bij het implementeren van nieuwe technologieën zoals AI of (Big) Data in uw bedrijf? Maar ervaart u een van deze 3 uitdagingen? 

  • Uw bestaande team heeft geen tijd om extra projecten op zich te nemen. 
  • U bent op zoek naar een externe invalshoek, maar freelancers zijn duur. 
  • U ervaart moeite met het vinden en binden van schaarse talenten die op lange termijn beschikbaar zijn.

Wij hebben getalenteerde mensen klaarstaan die hun up-to-date kennis kunnen implementeren in uw projecten en hun drive op lange termijn willen laten zien

Meer informatie hier

ICT-talent-netherlands
highly-skilled-talents

4. Engineering, technology & IT afgestudeerden

Wij hebben getalenteerde mensen klaarstaan die hun up-to-date kennis kunnen implementeren in uw projecten en hun drive op lange termijn willen laten zien. Klik hier om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen. 

Hebt u moeite met het het aantrekken van talenten vanwege het tekort aan talenten op het gebied van technologie, engineering en computing science? En wilt u de risico’s bij het aannemen van gespecialiseerde werknemers uit het buitenland verminderen? 

Meer informatie hier

How it works

Wanneer we samenwerken met ISW, opereren we als partners, en niet alleen als klanten en leveranciers. Onze relatie is gebaseerd op een langdurige samenwerking, waarbij de wederzijdse verwachtingen hooggespannen zijn en we streven naar gedeeld succes!

Van kennismaking tot duurzame samenwerking. We leggen de verschillende stappen hieronder voor je uit

Tijdens een online kennismaking leren we elkaar kennen. Wij stellen de juiste vragen waarmee we jouw behoeften duidelijk in kaart brengen.

Zou u willen brainstormen met onze ervaren HR-consultant om te onderzoeken of onze innovatieve oplossingen en talenten van waarde zijn voor uw bedrijf en uw personeelsbehoeften kunnen verlichten? 

Boek een online kennismaking via: Bookings

Tijdens deze afspraak gaan we dieper in op jouw behoefte, geven we uitleg over onze werkwijze en zijn transparant over of we een match zien of niet. Zien we samen de match? Dan komen we overeen en maken we kennis met de werkplek voor een optimale werving.

Wij werven en selecteren studenten zorgvuldig, binnen 2-3 weken ontvang je de eerste lichting studenten die enthousiast zijn kennis te komen maken. Indien geaccepteerd, verzorgen wij al het papierwerk, inclusief aanvragen voor tewerkstellingsvergunningen. Wij checken regelmatig bij ze in en begeleiden waar nodig. Na de eerste maand evalueren en optimaliseren we de samenwerking.​

Na drie maanden evalueren we opnieuw en denken we strategisch mee in jullie forecast. We houden nauw contact met zowel met de studenten als met jou.​

Waarom met ons werken

Wij ontlasten u van alle adminstratieve handelingen die  gepaard gaan met het aannemen van een internationale student

Onze studenten doen een bachelor- of masteropleiding in Nederland. De meeste van onze studenten blijven gemiddeld 2-4 jaar. Meer dan 70% wil na het afstuderen een eerste fulltime baan in Nederland. Dit betekent dat het aannemen van internationale studenten een investering is voor de lange termijn.

ISW beschikt over een talentenpool van meer dan 500 studenten die klaar staan om uw fulltime personeel te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo voorkomt u dat uw bedrijf te weinig personeel heeft en houdt u uw huidige personeel tevreden.

Onze studenten hebben de nodige lokale kennis van buitenlandse markten om de uitbreiding van uw bedrijf in het buitenland succesvoller te maken. Zij spreken de taal en kennen de cultuur.

De ISW-pool bestaat uit talenten die wonen in de nabijgelegen universiteitsstad, wat een sterke band creëert met uw bedrijf.

ISW brengt u al vroeg in de studieloopbaan in contact met studenten. Zo bent u de concurrentie een stap voor in de zoektocht naar vakkundige studenten met de meest gevraagde profielen. Tegelijkertijd bent u in staat om op flexibele basis talent te scouten en te beoordelen of de student een geschikte kandidaat is om na het afstuderen fulltime aan de slag te gaan

ISW is een partner van Jigler. Samen met hen verzorgen wij de aanvraag van een tewerkstellingsvergunning en de verantwoordelijkheden als juridisch werkgever. Het enige wat u hoeft te doen is de uren doorgeven die de studenten hebben gewerkt

Hr-consultant

15 minuten brainstormen met onze HR-consultant

Bent u geïntrigeerd door ons verhaal en nieuwsgierig of het voor u zou kunnen werken? 

Brainstorm met onze ervaren HR-consultant en ontdek samen of deze kans aansluit bij uw doelen.  
No strings attached 

Jigler-logo

Our partners

Om jou als klant de beste kwaliteit te bieden, hebben wij gekozen om samen te werken met Jigler. Jigler is onderdeel van P-services HR group en voldoet aan alle wettelijke en juridische eisen. Inclusief de vereiste certificeringen. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloopt.
international students work logo

International Students Work

Welcome to International Students Work, your go-to platform for international students in the Netherlands!

Discover Dutch cultures, student jobs, and career tips to enhance your study abroad experience with ISW

International Students Work is tradename of K2WORK B.V.

KVK: 87199750
VAT: NL864232470B01

Contact

For candidates: + 31 (0) 6 41 18 85 67
For companies: + 31 (0) 6 81 33 74 78

[email protected]